World Cheese Book, Juliet Harbutt

em inglês.

World Cheese Book shows you how to enjoy more than 750 of the world’s finest cheeses and includes tasting notes and serving tips.

World Cheese Book is the comprehensive guide to cheese and covers more world cheeses, with more photography, than any other book on the subject. Discover the flavor profile, shape, and texture of just about every imaginable cheese in this exhaustive, at-a-glance reference.

Written by a team of experts, each writing about their own region, World Cheese Book is a treasure trove of information for the truly adventurous cheese lover and a complete guide to the world of cheese. A tour of the finest cheese-producing countries reveals local traditions and artisanal processes — from Europe, the United Kingdom, and Scandinavia to the Americas to Asia, Australia, and New Zealand.

Images of each cheese (inside and out) give an up-close view of each variety. Step-by-step techniques show how to make cheese in your own kitchen. Complementary food and wine pairings round out the offerings in World Cheese Book with the best part of all: Learning how best to enjoy eating these uniquely wonderful cheeses.

 

Traduzindo…..

Mundial Queijo Livro mostra como desfrutar de mais de 750 dos melhores queijos do mundo e inclui notas de degustação e servindo dicas.
Mundial Queijo livro é o guia completo para queijo e abrange mais queijos do mundo, com mais fotografia, do que qualquer outro livro sobre o assunto. Descubra o perfil de sabor, forma e textura de quase todos os queijo imagináveis ​​neste exaustiva, referência at-a-glance.

Escrito por uma equipe de especialistas, cada um escrevendo sobre sua própria região, World Cheese livro é um tesouro de informações para o amante do queijo realmente aventureiro e um guia completo para o mundo do queijo. A turnê dos melhores países produtores de queijo revela tradições locais e processos artesanais – da Europa, o Reino Unido, a Escandinávia e para as Américas à Ásia, Austrália e Nova Zelândia.

Imagens de cada queijo (dentro e fora) dão uma visão de perto de cada variedade. Passo-a-passo técnicas mostram como fazer queijo em sua própria cozinha. Comida e vinho emparelhamentos complementares completam as ofertas no World Cheese Livro com a melhor parte de tudo: aprender a melhor forma de desfrutar de comer esses queijos excepcionalmente maravilhosas.

Outras Matérias

Comentários

0 comentários

Enviar um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *